Niellä (kuva): Kaukainen siro lintu lento

Swallow

luokitus

Suku: nielee

Perhe: niellä

Järjestys: Passeriformes

Luokka: linnut

Tyyppi: Chordate

Valtakunta: eläimet

Koot: siipiväli – 30-34 cm; vartalon pituus – 17 – 23 cm; ruumiinpaino – 15-20 g.

Elinajanodote: 4-5 vuotta.

Niele – pieni siro lintu, joka voittaa prosessissa muuttoliike on todella valtava etäisyys. Tähän mennessä varattu noin 120 lintulajia, joista suurin osa ovat muuttoliikkeitä.

Lintu viettää suurimman osan elämästään lennossa, nimittäin lennossa siellä on ruokinta, lisääntyminen, metsästys. Elinympäristö nielee erittäin leveä – nämä murut ovat vaatimattomia ja mukautuvat helposti jopa vaikeimmat elinolot.

Pääskyset pitävät parempana pakkauksissa – sitä on helpompi suojata alue pesivät kutsumattomilta vierailta, sekä puolustaudu mahdolliset viholliset, joita on monia luonnollisten edessä ympäristössä.

Siro ja herkkä lintu voittaa vuosittain valtavan etäisyys yrittäessään päästä kotiin.

Swallow

Pääskysia ei ole sovitettu kävelemään maassa

pitoisuus

  • 1 Ulkoinen kuvaus
  • 2 elinympäristö
  • 3 tyyppisiä nielee
  • 4 Elämäntapa
  • 5 Pesiminen ja kasvatus
  • 6 mielenkiintoista tosiasiaa

Ulkoinen kuvaus

Todennäköisesti melkein kaikki tietävät, miltä nielee näyttää. nämä siro linnut asuvat paitsi maaseudulla myös suuret kaupungit.

Huomaavaisuuden ja havainnoinnin läsnä ollessa se on täysin mahdollista nähdä, että erityyppiset pääskyset eroavat selvästi toisistaan ulkoiset merkit: väri, koko, paino.

Jotkut yleinen kuvaus, joka yhdistää nämä linnut, edelleen siellä. Yksi yhtäläisyyksistä tulisi kutsua:

  • virtaviivainen vartalorakenne, joka tarjoaa nielaisen upean aerodynaamiset ominaisuudet;
  • rungon vieressä oleva jäykkä mälky on erittäin tiukka;
  • huonosti kehittyneet raajat;
  • pitkät terät;
  • pääasiassa sini-musta höyhen, sallittu erilaisia sävyvariansseja lajista riippuen tarvikkeet;
  • hakaskuorella on myös valkoinen väri vatsassa, supraangles, joko rinta;
  • nokan yksinkertaistettu rakenne.

Jos olet kiinnostunut katsomaan lintuja kauneimmista ja epätavallisia nokkeja, suosittelemme, että tutustut asiaan Articlehttps: //kot-pes.com/pticy-s-neobychnymi-klyuvami/

Swallow

Poikasten ruokinta on erittäin tärkeä tehtävä

Suurimmassa osassa valokuvia on esitetty nieluja lennossa tai sisäänpäin lähellä pesää, joka muistuttaa muodoltaan palloa. Tämä voidaan selittää sillä, että suurin osa heidän elämästään on pienet linnut viettävät sen lennossa.

Jonkin verran epätavallinen ulkonäkö, kevyt, tiheä lihoinen – kaikki nämä ominaisuudet yhdessä sallivat nielemisen paitsi hienoa lentää lyhyitä matkoja, mutta myös ylittää tuhansia kilometriä muuttokaudella.

elinympäristö

Huolimatta herkkyydestään ja pienestä koostaan, niellä – ainutlaatuinen lintu, jonka vaatimattomuuden ansiosta se voi asettua melkein millä tahansa alueella. Näiden lintujen elinympäristö on uskomaton leveä.

He eivät asu vain kauko pohjoisessa johtuen ankarat ilmasto-olosuhteet.

Nykyaikaisen Venäjän alueella, kaksi yleisintä Tärkeimmät päästötyypit: maaseudun ja kaupunkien.

Kuten nimestä voi päätellä, nielaisuus on pääosin kaupunkia asuu suurten siirtokuntien rajoissa. Myös tällainen lintu asettuu kiviselle maastolle, rakentamalla pesiä kiviin rakoja.

Toisen lajin osalta niellä suosii pääelinympäristönä kaikkein rauhallinen ja hiljainen maaseutu.

Usein lintu asettuu avoimen läheisyyteen luonnolliset säiliöt rakennusmateriaalien runsauden vuoksi pesille, samoin kuin suurelle määrälle hyönteisiä.

Jos haluat tietää, mitkä linnut asuvat lähiöissä, suosittelemme lukemaan Articlehttps: //kot-pes.com/pticy-podmoskovya-foto-i-opisanie-krupnye-xishhniki-i-malenkie-ptichki/

Pääsylaji

Swallow

Lähes koko nielujen elämä tapahtuu lennon aikana

Melkein kaikki tietävät, miltä nielee näyttää. Mutta kaukana kaikki epäilevät, että luonnossa on monia näiden lintujen eri lajit.

Koska yleisin, asuminen käytännössä kaikkialla, jopa pohjoisilla alueilla, on tarpeen nimetä seuraavat:

  • Navetta niellä. Tämän linnun lajeja voidaan kutsua erikoisiksi klassikot: sini-musta selkä ja siivet, vaaleanpunainen rintakehä ja vatsa. Ihmisissä tämä laji sai laajan nimen tappavalas. Tällaiset linnut asettuvat Karjalan lähialueelle asuminen, usein pesien rakentaminen suoraan talon kattojen alle. Kyse on tappavava sävelsi monia venäläisten runoilijoiden runoja, ja se on tämä nielujen näkyminen merkitsee sen saapumista talven loppuun ja kesän alkaminen.
  • Kaupunki niellä. Tämä laji eroaa vain tappavalaista kevyt höyhen vatsassa. Lisäksi kaupunki nielaisee, kutsutaan myös “suppilona”, yleisin pohjoisessa alueilla.
  • Maapesu nielee, mukaan lukien muun muassa tavallinen nopea. Toisin kuin suurin osa sen sukulaiset, tämän lajin edustajat mieluummin käyttävät Asunnona matalat naarmut kaivettiin maahan. huolimatta nimi, melkein koko savia nielujen koko elämä tapahtuu lennon aikana ne koskettavat maaperää yksinomaan pesiä järjestäessään, ja – myös kuorivat jälkeläiset.
  • Puu nielee. Eroaa muun tyyppisistä kirkkaista, hyvin mielenkiintoinen väritys. Näiden lintujen höyhen on musta, mutta siinä on Yksi ominaispiirre on tiheä violetti sävy.

Swallow

Kukaan ei peruuttanut päivällistä

  • Puumuurat. Nämä linnut ovat levinneet yksinomaan eteläisiin Amerikassa. Toisin kuin monet muut perheenjäsenet, he Älä siirry, mikä johtaa paikalliseen elämäntapaan. Kuten nimestä voi päätellä, tämä nielulaji ruokkii pääasiassa suurta puuta muurahaiset (muuten, he rakastavat myös tätä herkkua) robins ja jays). Myös niiden pääpiirteitä on kutsuttu vahvoiksi ja vahvat jalat, mikä ei ole tyypillistä useimmille nielee.

elämäntapa

Swallow

Usein nielaiset asettuvat suuriin pesäkkeisiin

Kuten edellä mainittiin, suurin osa nielaisista on muuttoliikkeitä linnut muuttuvat kylmällä vuodenaikalla pohjoisesta etelään alueilla. Tämä selitetään yksinkertaisesti – päälähde Näiden pienten lintujen ravinto on hyönteisiä.

On myös nielulajeja, jotka johtavat vakiintuneeseen elämäntapaan, mutta tällaisen elinympäristönä kutsutaan vain maita lämmin ja leuto ilmasto.

Lintujen alaraajoja ei käytännössä ole sovitettu kävelemään, vastaavasti melkein koko heidän elämänsä kulkee lennossa. Ottaen huomioon pitkäaikaisten muuttoliikkeiden tarve kahdesti vuodessa, valtavat päällysparvet lentävät valtavaksi etäisyyttä.

Säähaittojen vuoksi riittämättömän ruoan ja sairauksien puute monet linnut kuolevat lennon aikana.

Tyypillisesti nielaisee kesäkuukaudet alueilla, joilla leuto ilmasto, lentää pesintäpaikoille alkupuolelta keskustaa toukokuuta.

Talvi muuttoliike alkaa syyskuun puolivälissä. Ilmoitetut päivämäärät voivat vaihdella hiukan riippuen lintujen löytämän ruuan määrä.

Pesiminen ja kasvatus

Swallow

Pääskyset muodostavat vakaita pareja

Usein nielee kuuluvan yleisimpiin lajit, asettuvat suuriin pesäkkeisiin, joiden lukumäärä on yli sata yksilöitä. Pesimisaikana linnut jaetaan pareihin.

Muodostunut pari pysyy pääsääntöisesti koko ajan elinajanodote. Kuitenkin, jos edelliset jälkeläiset olivat heikentynyt ja tuskallinen, uuden parin muodostumista ei voida sulkea pois.

Nielaispesäkkeissä on mielenkiintoinen ominaisuus: jos uros ei löydä naista itselleen oikeudenkäynnin aikana, hän on aika voi liittyä olemassa olevaan pariin.

Tällaisissa tapauksissa mies voi olla eräänlaisen lastenhoitajan ja taloudenhoitajat: hän auttaa rakentamaan pesän, ruokkimaan poikasia ja vartioida aluetta kutsumattomilta vierailta, mukaan lukien cuckoos.

Swallow

Joskus nielaiseet kuorivat muiden ihmisten munat, jos ne vahingossa putosivat heidän pesänsä

Lauhkeilla alueilla kohteliaisuus ja parittelu osuus on noin toukokuun puolivälissä – kesäkuun alussa. Muuraustöiden lukumäärä riippuu sääolosuhteista.

Suotuisana vuonna, jollei pakkasia ole ja jyrkkä lämpötilaerot, nielapari on melko kykenevä poistamaan kaksi tai kolme hautaa.

Samaan aikaan lintuperheessä on mielenkiintoinen ominaisuus: ensimmäiseen kytkimeen kuuluvat kasvaneet poikaset, jotka ovat jo poistuneet pesä, auttaa vanhempia ruokkimaan nuorempia veljiä.

Sekä uros että naaras ovat mukana pesän rakentamisessa. Linnut rakentavat lisäksi rungon kosteasta maaperästä tai savista kostuta materiaali omalla sylkellä.

Säilyttääksesi lämmön kotona, naaras linjaa pesän kerroksella pehmeä ruoho, pörrö ja höyhenet.

Swallow

Useimmiten pääskyset tarttuvat hyönteisiin lennossa

Pesän valmistuttua naaras naaras munii kolme-seitsemän munaa, kuoriutunut heistä kaksi-kaksi ja puoli viikkoa. Mies myös osallistuu aktiivisesti kuoriutumiseen korvaamalla naaras jonkin aikaa ruokinta tai tuominen häntä pesälle erilaisia hyönteisiä.

Swallow chick on syntynyt täysin avuton, sokea ja alasti, mutta samalla sillä on kadehdittava ruokahalu. Jotta ruokkia jälkeläisiä, vanhempien on tarjottava päivittäin jälkeläisiä vähintään neljäsataa annosta rehua.

Swallow chick on siipillä kuusitoista päivää sen jälkeen kolmen viikon kuluttua vanhempi lähtee pesä.

Swallow

Pääskyset rakentavat kauniita ja vahvoja pesiä

Mielenkiintoisia faktoja

Pääskysistä, näistä pienistä lintuista, kirjoitetaan paljon runoja esiintyy erilaisissa tarinoissa ja tarinoissa. Kuten eniten mielenkiintoisia faktoja lintujen elämästä voidaan mainita:

  • Lähes kaikki nielatyypit, lukuun ottamatta muutamaa ne ruokkivat yksinomaan ilmassa ja vangitsevat hyönteisiä lentää. Niitä ei käytännössä ole sopeutettu muuhun ruokaan kuin johtuen niiden lennoista pitkiä matkoja kaudella talven kylmän alkaminen.
  • Nämä linnut viettävät merkittävän osan elämästään ilmassa. He ovat he syövät, juovat, nukkuvat ja parisuhteessa lennossa.
  • Pääskysten alaraajoja ei käytännössä ole sovitettu liikkuvuus maassa. Jos olosuhteet pakottavat heidät tekemään niin, linnut kävelevät erittäin hankalasti.

Voit lukea maailman typeräimmistä lintuista täällä: https: //kot-pes.com/samaya-tupaya-ptica-v-mire/

  • Usein lauhkeilla alueilla naaras tekee kaksi muurausta kesällä. Tällaisissa tapauksissa poikasilla ei aina ole tarpeeksi aikaa vahvistu kattamaan pitkän matkan prosessissa muuttoliike. Sitten vanhemmat jäävät jälkeläisten kanssa asti hetki, jolloin poikaset ovat valmiita lentämään.
  • Kaupunki- ja kyläpäärynöt pysyvät kylmässä vuotta maissa, joissa on kuuma ilmasto, muuttaa usein tavanomaista ruokavaliotaan, syövät suuria muurahaisia. Näiden hyönteisten syöminen tarjoaa linnut tarvitsevat tarpeeksi ravintoaineita massavoitto ennen muuttoa.
  • Pitkät lennot eivät ole helppoja nieluille. huomattava lintujen määrä kuolee paitsi nälkään ja väsymykseen, myös epäsuotuisat sääolosuhteet, samoin kuin monien syyt saalistajat.
  • Hyvin mielenkiintoinen ominaisuus erottaa navetta niellä: tämä pieni lintu ei voi elää ilman jatkuvaa laulamista. kuten vahattaen, hän laulaa jatkuvasti, mukaan lukien lento-, syömis- ja vaaratilanteissa. varten Tästä linnun tyypillisestä merkistä tuli yksi tärkeimmistä venäläisten satujen hahmot, jotka ilmoittavat laulamisesta saapumisesta keväällä.
  • Pääskyset ovat hyviä rakentajia. Antaa voimaa pesille he käyttävät kuivan ruohon varret, pitkät eläimenkarvat, säikeet, joka kutoo savikerrosten välillä.
  • Navetta ja kaupunkipääskät eivät käytännössä pelkää ihmisiä. Päinvastoin, näiden lajien linnut mieluummin rakentavat pesänsä lähellä ihmisen asumista. Usein – oikein katon alla, avoimilla parvekkeilla ja lodžilla, ikkunat. Tällainen naapuruus erittäin hyödyllinen ihmisille – linnut estävät pääsyn Avaa lentävien hyönteisten ikkunat.
  • Pääosin päärynät muodostavat parin, joka jatkuu koko heidän lyhyen elämänsä ajan. Mutta syntyessään jälkeläiset, jotka eivät ole riittävän sopeutuneet olemassaoloon, heikentynyt ja tuskallinen, pari voi hajota.
  • Lintujen keskimääräinen elinajanodote on noin neljä vuotta. mutta on olemassa virallisia tietoja satavuotisista, joiden ikä on oli vähintään kahdeksan vuotta vanha.

Swallow

Pääskyset – monien tarinoiden ja tarinoiden hahmot

Venäläisessä ja vanhassa slaavilaisessa mytologiassa nieli on kevään symboli, lämpö ja uudestisyntyminen, uuden elämän alku. Ja tämä on ymmärrettävää – hauska laulu näistä loistavista lintuista, voittaen uskomattoman vuosittain etäisyydet osoittavat pitkän talven päättymistä ja kylmä sää, mikä tarkoittaa kevään ja auringon saapumista.

Niellä: Siro pitkä kantaman lintu

Niele – pieni siro lintu, joka voittaa prosessissa muuttoliike on todella valtava etäisyys. Tähän mennessä varattu noin 120 lintulajia, joista suurin osa ovat muuttoliikkeitä.

Like this post? Please share to your friends:
Online pet-lehti ALFA-CDS.COM
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: